Kysy lisää turvasäilytyksestä!

Pertti Heikkinen
Reisswolf Finland

Reisswolf Finland laajentaa toimintaansa Pohjois-Savoon ja ostaa Suomen Turva-Arkiston toiminnan

Arkistoalan edelläkävijä Reisswolf Finland ostaa Pohjois-Savon alueella laadukkaita arkistopalveluita tarjoavan Suomen Turva-Arkisto Oy:n osakekannan.

Reisswolf Finland on toiminut arkistotoimialalla vuodesta 1989 ja tarjoaa kokonaisratkaisun asiakirjan koko elinkaarelle. Suomen Turva-Arkisto siirtyy Reisswolf Finlandin omistukseen 2.10.2017 tehdyllä yrityskaupalla.

”Tällä ratkaisulla pystymme tarjoamaan entistä laajemmat palvelut Suomen Turva-Arkiston nykyisille ja uusille asiakkaille”, toteaa nykyinen yrittäjä Jari A. Väänänen.

Reisswolf Finlandin ydinosaamista on arkistomateriaalin hoito-, säilytys-, siirto- ja tuhouspalvelut. Periaatteena on ollut asiakkaan luottamuksen säilyttäminen kaikissa prosessin vaiheissa, jonka on taannut vakinainen, arkistoalalle koulutettu ja sitoutunut taustatarkistettu henkilökunta.

”Vahvat asiakkuudet luovat hyvän pohjan meille. Pohjois-Savon alue on entuudestaan tuttu tuhouspalveluiden osalta ja siksi laajennus on luonnollinen jatkumo toiminnallemme. Asiakirjojen tietoturvallinen fyysinen arkistointi on jatkossakin merkittävässä osassa asiakirjahallintoa, mutta samalla mahdollistamme asiakirjojen digitaaliset ratkaisut”, kertoo Pertti Heikkinen, Reisswolf Finlandin omistaja ja toimitusjohtaja.

”Toiminta jatkuu nykyisellään lisättynä uusilla mahdollisuuksilla. Nyt on mukana toimija, jota luottavaisin mielin voi suositella. Jatkamme yhdessä asiakassuhteiden kehittämistä.” toteaa Väänänen.

Lisätiedot:

Pertti Heikkinen
toimitusjohtaja
Reisswolf Finland
p. 0400 691 337
pertti.heikkinen@reisswolf.fi

Henna Lehtinen
myyntijohtaja
Reisswolf Finland
p. 040 502 3731
henna.lehtinen@reisswolf.fi

Jari A. Väänänen
toimitusjohtaja
Suomen Turva-Arkisto Oy
p. 044 528 5500
jari.vaananen@turva-arkisto.fi